maandag 29 juni 2009

Bijna zover !

Wat gaan de dagen toch snel!
Nog minder dan een week zitten we al op Curacao, wat hebben we er zin in!

Als dank voor alle lieve reakties op het eerste bericht op de weblog volgt bij dit berichtje een filmpje van Daan, in maart 2009 opgenomen bij het paardrijden in manege Schimmelcroft in Heemskerk.



Gisteren was de 2e aflevering van Zoovenirs op Nederland 1: opnieuw een mooi beeld van het Curacao Dolphin Therapy Centre.
Volgende week, zondagavond 5 april op Nederland 1 om 18.10 uur, de 3e aflevering met daarin in ieder geval Paulien Doets van Stichting Doe een Wens, die ons drie jaar geleden persoonlijk een week lang op Curacao begeleid heeft. Blijf kijken!

Voor diegenen die een reaktie op de weblog willen geven: klik niet op het envelopje onderaan het bericht, maar op het aantal reakties links daarnaast. Dit werkt namelijk heel eenvoudig.

Liefs, Familie Schouten

3 opmerkingen:

Familie Croon zei

Fantastisch om Daan te zien genieten op het paard. Nu maar hopen dat het met de dolfijn straks net zo'n groot feest gaat worden !

Ilona en Piet zei

Hallo fam. schouten :-P

Ik vind het echt heel leuk dat jullie bij ons ook een briefje in de deur hebben gedaan over daan . We denken altijd wel aan daan en waren ook dit jaar weer van plan te komen op zijn verjaardag . Ik vind het mooi om te zien dat Daan toch elk jaar weer hard vooruit gaat en dat hij ons toch nog herkent. Ik hoop dat jullie het halen om op onze bruiloft ff te komen aanwaaien ... Ik wacht het af ..
Nou heel veel plezier en maak er een leuke vakantie van ..
We spreken mekaar .

Liefs en knuffels van Piet en Ilona en natuurlijk onze beesjes ..

Anoniem zei

hallo allemaal,
hier ook een berichtje van Karin enzo. Het wordt nu toch wel héél serieus. Wat gunnen wij Daan en jullie allemaal deze bijzondere reis met elkaar!
Geniet ervan, wij volgen jullie via het world wide web. Wat is dat toch een prachtige uitvinding.
Veel liefs van ons.