woensdag 4 april 2012

d'Heuze Strijders gaan voor Daan

In december werden we door een kennis benaderd over Daan. Zij had ooit gehoord dat Daan dolfijntherapie op Curacao had gehad, en begreep dat wij vanwege het succes dolgraag nog eens wilden gaan.

Haar man Frank Kampen maakt met zes anderen deel uit van een vriendenploeg d'Heuze Strijders, die dit jaar aan de AlpeDuZes mee wilden doen. Helaas zijn ze vanwege het enorme aantal inschrijvingen hiervoor uitgeloot.
Omdat ze toch graag een toertocht wilden rijden en al sponsorgeld ontvangen hadden voor hun AlpeDuZes tocht, besloten ze een andere toertocht uit te zoeken, en er als doel een lokale bestemming aan te geven. Dit is La Marmotte geworden, een heel zware toertocht op 7 juli over de Franse Alpen over o.a. de Alpe d'Huez, de Galibier en de Télégraphe van 180 kilometer.

Alle Heuze Strijders hebben een lokaal doel voor hun sponsoractie ingebracht, en uiteindelijk is de dolfijntherapie van Daan uitgekozen.
21 Maart na het avondeten kwamen 6 van de 7 mannen bij ons thuis om met Daan kennis te maken en hun plannen met ons door te nemen.

Het werd een gezellige avond, waarbij Daan trots zijn boek met mooie foto's en de film van de dolfijntherapie heeft laten zien. Hij genoot hier weer enorm van.

Omdat ze hun aktie ook in lokale kranten willen laten vermelden om mensen enthousiast te maken om hun aktie te steunen, willen we jullie natuurlijk eerst op de hoogte brengen, omdat jullie Daan's dolfijntherapie in 2009 mogelijk hebben gemaakt.
We vinden het heel bijzonder dat we dit nog een keer mogen meemaken.

Jullie kunnen de voortgang van deze sponsoraktie volgen op de website van d'Heuze Strijders. Hier vind je ook foto's van onze mannen.
http://www.alpeduzes.tk/

Voor zo'n heldhaftige tocht moeten de strijders natuurlijk hard trainen. Ook doen een aantal van hen 14 april mee aan de Amstel Gold Race en 21 april aan de Ronde van Noord-Holland. Meer hierover lees je op http://www.alpeduzes.tk/.

Als slogan voor deze sponsoraktie hebben d'Heuze Strijders gekozen voor "We gaan voor Daan".
We hebben er weer zin in !

Hartelijke groeten,
Tom, Ellen, Rick, Loes en Daan Schouten

1 opmerking:

Halve Marathon Amsterdam zei

Beste Lezers,

Check de STRIJDERS tijdens hun laatste loodjes in de voorbereiding en tijdens LA MARMOTTE 2012 via:
www.gaanvoordaan.blogspot.nl

Groet D'Heuze Strijders