zaterdag 29 juni 2013

family swim

Eindelijk was het dan zover: de familieleden mochten met de therapiedolfijn spelen!
Een heerlijke ervaring, vooral hoe Papito zich aanpastte aan ons. Met Rick, Ellen, Loes en Coen op normale snelheid; met Tom bijna stil in het water. Wat een inlevingsvermogen!
Klik hier voor de fotoreportage

Daan had het in het sea aquarium zo naar zijn zin met Nathan, dat hij ons helemaal niet is komen bekijken.
Kon hij ook niet jaloers worden, zoals de vorige keer.


Na de family swim gelunchd bij "ons" zwembad, en daar lekker gezond, gezwommen en gelezen.


Rick haalde een hamburger en kipsaté voor Daan en hem, Loes en Coen gingen op Mambo Beach eten, en Ellen en Tom gingen naar Hemingway om zich door topkok Ramon Beuk te laten verwennen.
Het was heel persoonlijk; Ramon kwam bij alle tafels langs kennismaken en een kort gesprekje houden, en liep steeds rond om te vragen hoe je de gerechten vond. Elk van de vijf gangen werd door Ramon voorafgaand uitgebreid besproken, en ook de sommelier mocht de wijn toelichten die hij voor het wijnarrangement bij dat gerecht had uitgekozen.
Op een van de foto's zie je Ramon Beuk de laatste hand leggen aan het sucadevleesgerecht op Tom's bord.


Erg leuk, lekker en Tom was blij dat hij zijn wandelstok meehad voor de terugweg (al moest hij nog wel uit de branding gered worden door een serveerster).


Lieve Christa en Annet,
Het zijn niet de beloofde berg oesters, de grote kreeft en de bellen Blue Curacao, maar voor ons kwam het behoorlijk dicht in de buurt van een godenmaal.

Liefs en geniet van jullie vrije zondag,
Daan Loes Coen Rick Ellen Tom

4 opmerkingen:

Dave, Letty en de meiden zei

Wat prachtig om te zien dat jullie allemaal zo lekker met Papito hebben gezwommen. Wat een genot. En mooi dat Daan het drukker had met Nathan dan naar jullie kijken....
Met gepaste jaloezie kwijlen we bij de verhalen en foto´s. Niet alleen van de zon, zee, zwembad, strand en dolfijnen, maar ook van dat overheerlijke eten van o.a. Ramon Beuk! Fijn dat jullie zo genieten met elkaar. Wij gaan genieten van onze `vrije` zondag (Dave gaat zo weer aan het werk). Hier begint eindelijk het zonnetje ook te schijnen.
Dikke kussen van ons en de konijnen.

de Croontjes zei

Goedemiddag allemaal

Wat hebben we weer mogen genieten van jullie met de family swim en de foto en verhaal van het eten waren ook erg... lekker!Tom en Ellen, wat fijn om jullie zo te genieten, en natuurlijk geldt dat ook voor de rest van de familie.
Een gezellige zondag en dan morgen... Daan,zet m op!

Liefs vanuit een zonnig Heiloo, het is echt waar!
Monique, Dion, Jordy en Kevin

Anoniem zei

Jongens wat is dit mooi!!!!
Geweldig om te zien hoe Papito samen met jullie z'n kunsten vertoond.
En de ervaring om door een dolfijn gekust te worden, dat kunnen er maar weinige zeggen!!
Echt een feest om het zo samen met jullie mee te beleven.
Geniet van de zon, Papito maar vooral van alles wat jullie daar beleven.
Heel veel groetjes en liefs van ons allemaal, Maria.

Anoniem zei

Wat heerlijk dat jullie zo kunnen genieten!! En wat heerlijk dat jullie ook lekker samen uit eten kunnen!! Ik geniet volop van de verhalen en de beelden. Geef Daan maar een dikke kus van mij! Geniet nog maar lekker. Juf Saskia