maandag 8 juli 2013

en weer naar het strand

Goedemorgen,

Vandaag zouden we via het flamingoreservaat van Jan Kok en Sint Willibrordus naar het strand van Daaibooibay.
Vanmorgen kregen we echter twee tips voor nog mooiere stranden, dus wijzigde het plan.

Het eerste strand dat we bezochten was dat van Santa Cruz, vlak onder Playa Lagun, waar we gisteren waren.
Volgens de tipgever lag na een stuk zwemmen van dat strand een grot onder water, waar door de lichtval het water wonderschoon zou zijn, met de mysterieuze naam De Blauwe Kamer.
Eerst moesten we schuilen omdat het voor het eerst overdag begon te regenen. Dat duurde maar een paar minuten.
Ellen, Loes en Rick deden de snorkelspullen aan en zwommen er naar toe. Omdat het echter veel verder bleek dan vanmiddag haalbaar was, liepen ze over land terug naar de plek waar Coen, Daan en Tom zaten te wachten.



De coole kast werd weer gestart en voort ging de reis, naar het strand van Cas Abou. Met zijn spierwitte zand is dit een van de mooiste stranden van Curacao. Mooi schoon was het zeker, maar omdat we de auto weer om 16.30 uur met een volle tank voor het hotel af zouden leveren, hebben we op Cas Abou alleen wat gedronken met wat bitterballen.



Na thuiskomst maakten Ellen en Rick nog een fotoimpressie van de boulevard tussen Lions Dive en het Kontiki hotel, deels Mambo Beach genoemd. Er wordt heel veel leuks gebouwd.



Morgen vroeg op voor de boottocht; hopelijk slaapt Daan er doorheen en kunnen hij en Tom nog even blijven liggen.

Tot de volgende keer.
Liefs,
Coen Loes Ellen Daan Rick Tom

5 opmerkingen:

Dave, Letty en de meiden zei

Zucht ....
Wat ziet het er allemaal fantastisch uit.
Jullie willen er waarschijnlijk helemaal nog niet aan denken, maar de terugreis komt nu toch wel akelig dichtbij. Een troost: wij zijn blij om jullie straks weer in levende lijve te zien en te kunnen knuffelen!
Haal nog even alles eruit wat er in zit nu het nog kan!! Geniet geniet geniet. Maak zoveel mogelijk fantastische herinneringen waar jullie later met liefde aan terugdenken.
Dikke kus van ons.
We houden van jullie!

de Croontjes zei

Wat een prachtige foto's zijn er weer te bewonderen.
Nog even genieten en dan komt helaas ook de terugreis in zicht, maar dan hebben jullie ook wel heel wat moois om goed op terug te kijken! Veel plezier op de catamaran en op klein Curacao!!
liefs van de Croontjes

Nils&Leonie Pien & Nora zei

Geweldig om jullie blog te lezen en geniet er zelf enorm van dat gaan voor Daan zo'n mooi doel geweest is met dit voor jullie als hoogte punt!!
Geniet lekker op klein Curaçao, kan uit ervaring spreken dat het een prachtige dag is!! Tot snel!! X

Martin zei

Hallo allemaal
Ook maar weer een berichtje van ons. We lezen steeds met veel plezier jullie blog. Wat heeft Daan het goed gedaan allemaal. Ook alle foto's en filmpjes zijn fantastisch om te zien.We genieten met jullie mee.
Liefs en tot gauw
Martin Masja Joline en Rens

Maud zei

Lieve allemaal,

Wat genieten jullie nog heerlijk. En wat fijn dat ik hier thuis nog kan meegenieten. De zon schijnt hier ook nog volop dus de bruine benen houden we zo mooi bij. Morgen zit het er voor jullie ook op, maar je kan terug kijken op een fantastische vakantie en therapie. Ik hoop dat de vlucht goed gaat voor Daan. Zeg maar dat ik hem een dikke knuffel geef. Love you daan!!! Tot gauw allemaal en wel thuis xxx