zaterdag 6 juli 2013

Struisvogelfarm en tuin Dinah Veeris

Lieve mensen,

The day after begon met het ophalen van de huurauto. Waren we eerst al de familie Den Uil tegengekomen, op weg om hun laatste volle dag op Curacao op het strand door te brengen, bij het regelen van de financiƫn ontmoetten we Babettes familie, die met een identieke huurauto als de onze op weg naar Punda, Willemstad waren.

Na de brute bus in 2009, moest ook deze minivan een naam krijgen. Brute bus was niet het eerste wat bij ons opkwam. Koelkast kwam dichter in de buurt. Vandaar dat het wel de coole kast zal worden.



Vandaag werd gekozen voor een rondleiding en lunch (alles gemaakt van struisvogelvlees en -eieren) op de struisvogelfarm, daarna een wandeling over de mooie tuin van "kruidenvrouw" Dinah Veeris, met aansluitend een rondrit door een van de villawijken aan de zuidoostkust.

klik hier voor de foto's

Morgen gaan we met de bus naar strandjes aan de zuidwestkust. Hopelijk meer mooie foto's.
Liefs,
Daan Ellen Rick Loes Coen Tom

4 opmerkingen:

Maud zei

Lieve familie,
Prachtig zo'n coole kast. Heeft ie ook gti?? Gordijnen, trekhaak en imperiaal? Dat zou helemaal top zijn. Bedankt lieve mensen dat wij jullie ontmoet hebben, en tom... de muziek keuze gisteren was weer top!!!! Geniet nog lekker van de laatste dagen. We blijven jullie thuis volgen.

Veel liefs de uiltjes

de Croontjes zei

Goedemiddag

Wat een bekende heerlijke foto's zijn dat van de struisvogels, blijft leuk!! Het is nu bij ons ook genieten van het zonnetje, dus dat doen we volop!
Fijne dag en geniet ervan!!

Liefs
Monique, Dion, Jordy en Kevin

Bettie zei

Hallo allemaal daar
Een coole kast voor de coole gast(en)
wat een mooie foto,s weer ..wie is die fotograaf?
Daan ..wat zie jij er goed uit ,kan ook niet anders!!!!Papito denk??
Hier ook superlekkerrrrr weer ..eindelijk
Veel plezier aan de zuidwestkust , super mooi daar!
xxx Bettie

Dave, Letty en de meiden zei

hallo daar,
keurige fotos ene nog lekker aan het genieten zien we vooral die struisvogel met dat lange haar heeeeeeeeeeel apart. wij vandaag dagje bergen net thuis was heerlijk.
nou lieverds geniet nog ene tot gauw. kus van ons.