vrijdag 5 juli 2013

therapiedag 10 en dus afscheid

Hoi allemaal,

Nou daar wastiedan, de onvermijdelijke laatste therapiedag, en dus verplicht afscheid van alles waar we twee weken zo van hebben genoten: die blije Daan met Papito, de lieve en betrokken Ricarda en Nathan, en de andere mensen van het CDTC.
Uiteraard rolden er tranen, maar die waren ook uit blijdschap dat de therapie weer zo goed verlopen was.

Vandaag werd Daan in de therapiedag geheel met Nivea ingesmeerd. Dit ging gepaard met massage en diepe druk, waarna Daan zelf mocht meehelpen met het uitsmeren. In het water ging het prima; op het dock mocht Daan borstels herkennen zonder te kijken. De harde borstels herkende hij; van de zachte wilde hij niets hebben.

Het afscheid van de andere therapiegezinnen daarna bij Hemingway liep uit op een dansfeest. De kinderen zwommen, de ouders zaten gezellig aan tot het donker werd. Een beregezellige boel!



Klik hier voor de foto's

Morgen met de gehuurde minivan op pad, dus compleet andere plaatjes.
We blijven de blog bijhouden, dus log elke morgen weer in.

Liefs,
Ellen Loes Daan Coen Rick Tom

6 opmerkingen:

Dave, Letty en de meiden zei

Snik Snik Snik Snif Snif. Ook voor ons voelt het als afscheid nemen van de geweldige therapie voor Daan samen met Papito. Wat een fantastisch duo!
We hebben weer genoten van alle leuke foto´s en de filmpjes. Het jetskiën zag er ook spectaculair uit. Gaaf hoor! En wat een afscheidsfeest .... Jullie maken met recht van elke dag een feest! Nou lieverds, nu nog even lekker genieten van alles op dat prachtige eiland. En Daan nu lekker uitrusten, want we kunnen zien dat hij echt hard heeft moeten werken de afgelopen 2 weken.
Enjoy en maak er nog 1 groot feest van met elkaar.
Dikke kussen van ons.

PS1. Maggy zegt: "Ik mis jullie heel erg! Dikke kus Maggy. Daan ik mis je erg en vind je lief!En ik heb een heel mooi rapport".

PS2: Ruby zegt: "Lieve Tom en tante Ellen, ik geef jullie een dikke kus. En ik kan al goed klimmen en koprollen aan het klimrek. En nog een kusje! Daan ik mis jou ook erg en vind je lief".

Anoniem zei

Wat een leuke foto's weer! Jammer dat de therapie er op zit, ik vond het erg leuk om Daan elke keer zo lekker bezig te zien!!
Veel plezier gewenst nog voor de komende dagen!
Groetjes Annerieke

Maud zei

Lieve allemaal,
Wij zijn zo blij dat we jullie ontmoet hebben, dat moest gewoon zo zijn. Wat hadden wij een gezellige club die uiteindelijk uit 26 man bestond. Heerlijk!!! Het was super gezellig gisteren wat een feest. Geniet nog heerlijk van jullie laatste dagen. Wij zullen jullie blijven volgen in nederland.

Veel liefs jw-maud-jesper en lars

Bettie zei

HALLO LIEVE ALLEMAAL

DAT WORD AFKICKEN VOOR ONS,DAAN ,WAT DEED JE HET GOED,JAMMER DAT HET ER BIJNA WEER OPZIT ,NU NOG EEN TIJDJE GENIETEN MET ELKAAR EN DAAN ,RUST JIJ MAAR LEKKER UIT ,JE HEBT HARD GEWERKT ZEG.....
VEEL PLEZIER NOG EN TOT ZIENS IN ENKHUIZEN XXX BETTIE

Anoniem zei

Dat wordt afkicken voor ons, het bekijken van de dagelijkse zwemavonturen van Daan en jullie "luie" leventje in de zon hoorde er elke dag zó bij dat we het zeker gaan missen.
Tom en Rick, jullie zijn wel 2 druppels water hé als ik de foto zie, echt vader en zoon!
Daan, heb je Papito nog een extra knuffel gegeven, wat een lieverd was dat al die dagen.
Mooi dat je zoveel foto's hebt om straks nog van na te genieten.
Geniet van alles wat jullie nog gaan ondernemen, groetjes van Maria.

PS, wat het weer betreft doet Enkhuizen nu niet onder voor jullie paradijsje, volop zon en warmte!!!

de Croontjes zei

Hallo luitjes

Wat een feest hebben jullie ervan gemaakt, heerlijke foto's en filmpjes, waar alleen maar het genieten van afspat!!Tom en Ellen, wederom een mooie foto van jullie samen en inderdaad de vader en zoon foto zegt ook genoeg! Daan, je hebt een hele mooie therapietijd achter de rug waar je trots op mag zijn, Een topper ben je!!
Wij wensen jullie nog heel veel plezier op dat heerlijke eiland, we blijven jullie volgen hoor!

Groetjes van Monique, Dion, Jordy en Kevin