vrijdag 7 juni 2019

Therapiedag 9 (donderdag)

Goedemorgen,

We lezen allemaal slechte weerberichten in Nederland deze week. Zijn jullie er allemaal zonder schade of letsel doorgekomen?
Jullie vrijdag zou nog een slechte dag worden; sterkte.

Hier is het constant rond de 30 graden. Alleen de wind varieert van redelijk hard tot soms aardig hard.

Vandaag nam Daan afscheid van dolfijntrainster Anouk, die Nubia een aantal therapiedagen heeft begeleid. Als cadeautje liet ze Nubia nog een aantal niet eerder vertoonde kunsten uithalen.
Nubia was ook eigenwijs: in plaats van haar tong uit te steken naar Daan, besloot ze zelf om Daan te (tong)zoenen, waar Daan van straalde, want knuffelen met Nubia wil hij alleen maar.
Wij waren hier van dichtbij getuige van, want we mochten op en achter het dock zitten.



's Middags hebben Ellen, Loes en Tom een half uur ontspanningstechnieken (mindfulness en meditatie) van therapeute Merel geleerd.
Daarna ging Loes met Daan in het zwembad zwemmen, en Ellen, Rick en Wendy in het zoute water snorkelend naar achter de therapiedocks, waar diverse mooie vissen zwommen.
Tom zat gekluisterd aan de tv het Nederlands elftal live te kijken. Wat een wedstrijd! De verlenging samen gekeken.


's Avonds hebben de topkoks Rick en Wendy een heerlijke rijstmaaltijd van lokale verse ingrediënten gemaakt. Zalig!


Ayo!

2 opmerkingen:

Dion zei

Geweldige foto's en van zooo dichtbij, het geluk straalt er vanaf 😃👍. ⚽️ wedstrijd was super spannend, met een pietsie geluk hebben onze oranje helden het toch gered. Nu op naar de finale tegen Portugal in Portugal 😵. Momenteel schijnt hier de zon, maar voor hoe lang... Bij ons gelukkig geen schade door de code oranje 😉

Monique zei

Wat een heerlijk verhaal en foto's weer! Wat genieten jullie, heerlijk!
Nog 1 dagje therapie, Daan, topper, lekker knallen, geniet ervan, lekker nog knuffelen met Nubia xx Ook sterkte, weet dat de laatste dag er 1 is met een lach en traan, maar volgens mij kunnen jullie zeker terugkijken op een hele mooie tijd daar! Dikke knuffel😘