maandag 3 juni 2019

zondag 2 juni

We begrijpen dat we dit weekeinde voor het mooie weer niet naar Curacao hadden gehoeven! Maar ook hier was het weer tropisch.

Onze brute bus III en onze relaxte chauffeur Rick brachten ons vandaag naar Westpunt. Vlak daarnaast gegeten bij Playa Forti, met een fabuleus uitzicht over baaien en stranden.


Daarna weer iedereen eruit bij Playa Santa Cruz. Eerst Daan op Loes haar rug het water in, en in de branding bij Ellen op schoot.
Rick, Wendy en Loes wandelden over de rotskust naar de blauwe kamer grot, en zwommen en wandelden na een bezoek weer terug. Een hele onderneming!


Morgenvroeg de brute bus III weer terugbrengen naar het autoverhuurbedrijf, om meteen daarna de dolfijntherapie -eenmalig- vanaf het dock te mogen volgen.
Eind van de middag mogen vier van ons met Nubia zwemmen.

Ayo!

3 opmerkingen:

Monique zei

Weer mooie foto's! Vandaag mag Daan weer aan de bak. Veel plezier Daan en vanmiddag lekker genieten met de family swim. Dikke kus en groetjes

Mirjam zei

Zoals we kunnen zien genieten jullie volop. Fijn voor jullie! En Daan geniet ook van het zwemmen met dolfijnen. Zo mooi dat dat kan en ook werkt. Lieve groetjes!

Dion zei

Haha, brute bus 3 (zilver) is precies dezelfde als wij hadden in 2017 πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚. Het kenteken komt overeen met onze foto's (zie whatsapp) πŸ˜ƒπŸ‘. Zo te zien hadden jullie een geweldig weekend 🌞😎