vrijdag 17 juli 2009

Daan's 10e therapiedag

Nou, dat was 'm dan: Daan's laatste therapiedag. We keken er de hele vakantie NIET naar uit, maar je ontkomt er niet aan. Afscheid, veel hugs en tranen, maar ook wel een goed gevoel dat het zo fantastisch verlopen is.
Aan het eind een map met prachtige foto's van de therapie gekregen, plus een dvd en een cd met meer prachtige foto's. Heel mooi om nog veel keren te bekijken.

Omdat Daan gisteren nogal vermoeid na het zwemmen en therapie was, hielden we hem vanmorgen uit het zwembad. Rick had een goed alternatief: zijn PSP (portable spelcomputer). Vol energie zat Daan alle knoppen ervan in te drukken, en zat hij middenin het spel.

De therapie verliep prima. Daan en Eef kwamen lachend met scheerschuim op hun neuzen uit het kantoor. Astrid had dit op Daan's armen en benen gespoten om hem het gevoel ervan op zijn huid te ervaren. Daan vond het lekker.

Ellen en Tom mochten nog één keer op het dock het 2e zwemdeel volgen.

Dit keer in het filmpje: daarvoor wilde Lisa Li-na tijdens de oefeningen op het dock door een gat in een ander bassin laten zwemmen, iets wat ze vaker gedaan had. Helaas was Li-na weer eens boevig, en deed het lekker niet. Ze maakte steeds aanstalten om er doorheen te zwemmen, maar liet zich dan op het laatste moment voor het gat hangen, of zwenkte snel weg.

Daarna het afscheidgedeelte: veel zoenen met Li-na, dolfijntrainster Lisa, therapeut Astrid en assistent Eef, en handjes voor de duitse therapiegenootjes Sven, Lale en Naomi.

Na het ijsje in het CDTC stond daar eindelijk Daan's favoriete golfkarretje voor het appartement, en, na even wachten kwam de Lions Dive bestuurder. Natuurlijk mocht Daan even een rondje met hem rijden, en zelfs sturen!

In het zwembad trok Loes alle kinderen aan. Kasper, de broer van Daan's vriend Charlie, vroeg haar of ze na het avondeten met de auto mee wilde kijken hoe zijn vader ging quad rijden. Dus ging Loes mee.
Bij het ijsje na de rit onthulde de vijfjarige Charlie dat, als hij later groot was, met Loes in één bed wilde slapen. Kijk maar uit, Coen!

5 opmerkingen:

Dave Letty en kids zei

We hebben hier ook even een traantje weg moeten pinken bij het lezen en het idee dat het er nu echt op zit voor onze Daan! Snik!
We hebben ook en traantje weg moeten pinken, maar dan van het lachen om Loes, onze femme fatale!
Op de foto's is goed te zien dat jullie allemaal behoorlijk "zwart" zijn geworden. Zometeen herkennen we jullie niet meer en lopen we jullie zo voorbij op Schiphol ;-)
Geniet nog even van jullie weekend daar en van alle mooie dingen, mensen, vriendschappen en elkaar!
Maggy wil ook nog iets kwijt:
..kh k,ll vph[vpypgt .nn,.n, g ik,,knk ,,, k dddddvc vbv n juoi luiloio io
Ze is al zo knap met typen. Hahahaha.
Kus van ons allemaal.

Anoniem zei

hoi allemaal.

Een mooi avontuur en ja jammer dat het nu afgelopen is. Volgens mij zou je dit wel heel lang willen laten duren.
Ik vond de verhalen en de filmpjes vreselijk leuk en heb elke ochtend genoten van jullie gezellig en leerzame uitje. Jullie hebben hele mooie herinneringen. koester ze en verder nog een fijne vakantie.
We willen zeker de dvd nog eens zien
veel liefs en de groetjes jacq

Mo zei

Hoi lieve allemaal, wat jammer dat het erop zit voor jullie, maar inderdaad een hutkoffer vol herinneringen en hopelijk dat Daantje zijn vooruitgang vast kan houden!!! Ik vind het aan een kant ook jammer dat het voorbij is omdat het zo heerlijk was om al de verhalen te lezen en de prachtige foto's en filmpjes te bekijken maar aan de andere kant ben ik blij als je weer terug bent want ik heb je onwijs gemist, komende week moet ik het alleen met Joost en Kees doen....... :o)
Ik hoop dat jullie nog prachtig weer hebben de laatste dagen, hier is het wisselvallig maar volgende week wordt het weer beter!
Ik ga net als jullie lekker van het weekend genieten en wens jullie alvast een veilige en rustige terugreis!
tot gauw, veel liefs van MO

Coen zei

Haha, Ohjeej.
ik kijk al uit! haha.

groetjes,
Coen

Familie Croon zei

Daan heeft zijn laatste rondje met li-na gezwommen en jullie hebben daarna afscheid moeten nemen van de CDTC crew, altijd een moeilijk moment zo weten wij uit ervaring. We zijn nog niet helemaal bij met lezen (vooral Monique kan nog wel ff een hele ochtend gaan zitten denk ik...). Geniet nog even van al het moois daar, volgens ons hebben jullie een waanzinnige tijd daar gehad en dat is jullie van harte gegund. Morgen hopelijk meer reakties op oudere berichten, het is nu al een beetje (heel) laat hier.... Warme groeten uit een koud en wisselvallig Nederland van Kevin, Jordy, Monique en Dion.