vrijdag 3 juli 2009

Op Curacao geland!

Hallo allemaal,

We zijn er!

We vertrokken 's morgens later dan afgesproken met twee auto's en de taxibus, maar ja, we hadden ruim de tijd. Dachten we, want na Purmerend bleken we in een muurvaste file tot voorbij de Coentunnel beland.
Met hulp van Dave en Letty, die wel door Zaandam de file hadden weten te omzeilen, en vanaf Schiphol ons om de file heen naar Schiphol loodsden, wisten we gelukkig nog op tijd in te checken. De opluchting was uiteraard groot, ook al schoot het winkelen op Schiphol er nu bij in.


Het vliegtuig werd enige tijd vastgehouden, omdat het begon te stortregenen. Ruim een half uur later mochten we opstijgen.
Daan vermaakte zich best in het vliegtuig met de PSP van Rick, of al kruipend door het gangpad naar oma en opa, die voorin het vliegtuig zaten.


Helaas lukte het Daan niet om in te slaap te vallen, zodat hij eenmaal in het hotel aangekomen, meer dan uitgeput in slaap viel.

Tot morgen!

1 opmerking:

DeCroontjes zei

Even spannend om op tijd op Schiphol te komen ! We zijn blij dat de reis verder voorspoedig is verlopen EN dat jullie nu op het prachtige Curacao zijn aangekomen. Bevalt het Lions Dive jullie een beetje ? Mooie foto's met lachende gezichten, dus dat ziet er prachtig uit. Nu kan het grote genieten beginnen. Wij kijken momenteel bij neef Arthur in Frankrijk naar het programma Zoovenirs. Helemaal top hier !! A bientot, DeCroontjes.