woensdag 15 juli 2009

Daan's 8e therapiedag

Vandaag gaat het verslag over vriendschap, en dus het liedje onder de film ook.

Deze keer eindelijk een foto van opa's grote vriend, de bijna met pensioen gaande CDTC bewaker Cedric Martina. Een man die altijd vriendelijk voor iedereen is, maar vooral voor opa. Elke keer bewaakt hij zijn plastic kuipstoel, zodat opa wanneer hij naar therapie gaat en weer terugkomt, daar op mag zitten. Hij maakt altijd even tijd voor een genoeglijk praatje, en is altijd goedlachs.

Daarna weer genoten van de vriendschap van Li-na en Daan. Al blijft Li-na af en toe een boefje, wat je ook op een van de foto's in het filmpje ziet. Dolfijntrainster Lisa was met Li-na bezig terwijl Astrid met Daan oefeningen op het dock deed. Plotseling was Li-na verdwenen om achterin het bassin met een vriendje op te duiken. Toen Li-na niet op Lisa's fluitje reageerde, ging Lisa daarop van het dock af, en kwam pas terug toen Li-na enkele malen zielig langs het dock zwom, op zoek naar haar trainster. Ook toen nog negeerde Lisa haar, net zo lang tot het Li-na duidelijk was dat dit soort spelletjes toch echt niet mochten.

Ook zie je in het filmpje een bijna-aanvaring met Naomi met dolfijn Mateo, die Daan niet ongemerkt passeren kan zonder geaaid te worden.

Een ander boefje is onze Loes. Altijd in om iedereen te plagen, zo ook vandaag. Met een stift beschilderde ze tijdens het wachten op een afgedroogde Daan haar oma, en later de anderen.


Na de therapie was het afkoelen in het zwembad. En daar was ook Daan's grote vriend Charlie. Beiden vinden het heerlijk met elkaar te spelen. Vandaar dat een foto van Charlie met Daan hier niet mag ontbreken.

In het zwembad liggend zag Tom op het balkon naast ons de net met het vliegtuig gearriveerde familie Van Abswoude.
Deze vrienden van de familie Croon starten maandag met de dolfijntherapie van hun zoon Marc. Uiteraard even kennisgemaakt.

7 opmerkingen:

Mo zei

goede morgen allemaal! Nou Loessssssssss hahahahaha Oma ziet er wel stoer uit zo haha, zo te zien is het allemaal nog steeds dikke pret daar, jullie worden ondertussen wel 10 kleine negertjes zeg, kan hier nu ook hoor zou je alleen niet moeten werken........het wordt weer een prachtige dag en altijd leuk om het zonnetje buiten te zien als je binnen zit te werken, blehhhhhhhh
Maar goed het ging hier om jullie en de vorderingen van Daan!
Het was gisteren gelukkig weer "normaal" op het werk dus kon ik zelfs wat vroeger naar huis om nog wat dingetjes te doen voor ik op verjaardag van paps ging, vandaag zien we weer hoe de dag gaat lopen en ach dan is het morgen alweer vrijdag, voor mij prettig voor jullie waarschijnlijk minder omdat het dan toch wel hard gaat allemaal.
Vanavond weer even langs paps en mams want vandaag krijgen ze hun nieuwe auto, ze zijn zoooo trots echt super!
Nou verder weet ik weer nix dus ga ik maar weer aan het werk, jullie weer veel plezier, liefs en een dikke kus van Mo

Cindy zei

Hallo luitjes,

Hopelijk is het wel afwasbare stift...hahaha wel een goeie grap! Morgen natuurlijk allemaal Loes beschilderen hihi
Wat een heerlijk weertje bij jullie (nu gelukkig ook bij ons!)
Jullie hebben allemaal een geweldige ervaring in jullie rugzakje straks mee naar Nederland. Volgens mij een reis om nooit meer te vergeten, maar dat zullen jullie ook volgens mij niet zo snel.... :-)
Elke dag lekker in een zwembadje ff afkoelen, geen ijsje gegeten???
Nog heeeeeeeeel veel plezier tot morgen....
Liefs Cindy

Anoniem zei

hoi allemaal

'smorgens is het altijd even kijken wat onze topper weer presteerd. Leuk om te zien hoe jullie allemaal genieten tot opa aan toe. Goh gezellig. Zoiets speciaals is jullie gegund, geniet er nog van. Op naar morgenochtend voor de volgende avonturen.
veel plezier en de groetjes jacq

Chrissie&Kimmie zei

Aloha Daaroha!! Leuk om jullie goeie berichten te lezen :D Geniet er nog lekker van! Liefs Christa en Kim xXx

Dave Letty Maggy Ruby opa en oma zei

Erg leuk om alle (ontstane) vriendschappen in beeld te zien...
Fijn dat opa zijn eigen bodyguard heeft. Geef Cedric Martina maar een dikke knuffel en wellicht een borrel!
Daan doet het nog steeds goed. Gaat nu wel erg hard hè?! Morgen is het alweer vrijdag en dus ook de laatste therapiedag. Vent, geniet er nog van! Jammer dat je die ondeugende Li-na niet mee naar huis kan nemen. Sluit haar maar in je hartje, dan is ze toch altijd een beetje bij je.
Dikke kus van ons zesjes.

Anoniem zei

Tiny wat zie je er mooi uit,ik mis nog het zonnetje op je wang.Ik ben blij dat je het adres hebt gegeven.
Ik geniet er iedere dag van,zo veel informatie, heel leuk. We wensen jullie een goede reis terug naar huis.

Nel Goos.

Familie Croon zei

Mooie foto van Opa met de vriendelijke bewaker Cedric, tevens een grote vriend van Kevin. Leuk om hem weer even terug te zien. Prachtige foto en filmpje ook van een mega-genietende Daan in het zwembad en tijdens de therapie, dat is onbetaalbaar geluk. Jullie zullen waarschijnlijk nog lang terug denken aan deze prachtige tijd en de grote vriendschappen met de mensen EN het zonnige eiland Curacao.