vrijdag 10 juli 2009

Daan's 5e therapiedag

Vandaag alweer de laatste therapiedag van de eerste week. Wat gaat het toch snel!

Terwijl Ellen en oma boodschappen deden bij supermarkt Vreugdenhil, zwommen Daan en Tom in de stromende regen in het zwembad.

Deze keer mochten we in kleine groepjes vlak achter het dock de therapie volgen. Dit was nog mooier dan van waar we het tot nu toe konden zien.


Bij het masseren van zijn benen op het dock, nam Daan de staaf over, en begon hij zelf zijn benen te masseren. Toen Astrid de staaf door een bal verving, en Daan die te pakken kreeg, maakte hij de beweging die naar Li-na te gaan gooien om mee te spelen. In het eerste filmpje zie je Astrid's leuke reaktie.

Naast de vaste onderdelen in het water als de benen op Li-na's buik, op zijn rug op Li-na's buik, zoenen met dichte lippen en een paar spelletjes, deed Daan ook een leuk spel met een klittenbandbatje en bal op het dock. Zie het tweede filmpje.

Daarna een ijsje in het Sea Aquarium, die echter zo snel smolten, dat de tafel onder het waterijs zat. Een brutaal vogeltje durfde dit in ons gezelschap op te pikken.

Daan was moe en had trek. Een stapel chipjes voor hem op tafel verdween in recordtempo in zijn mond.

Vanavond onder muziek vanuit het restaurantje langs het zwembad, dus vanonder het balkon, een cocktail gedronken en toen onder zeil. Morgen staat de family swim met Li-na op de agenda, dus er moet uitgerust worden!

Ayo!

6 opmerkingen:

Roos zei

Veel plezier, lieve Daan! We wensen je nog meer plezier met de dolfijnen...

Kusjes Mels en Roos

Anoniem zei

Toen Rosalyn en Marjolijn klein waren en ik vroeg wat ze later wilde worden zeiden ze altijd Dolfijentrainer, maar nu weet ik waarom. Wat een mooi beroep! En wat mooi om te zien hoe Daan ervan geniet. Veel plezier!

Yvonne

Dave Letty Maggy Ruby opa en oma zei

Ook vanaf ons vakantieadresje volgen we Daan zijn fantastische therapie en vorderingen. En natuurlijk ook de verhalen van de rest van de familie. Wat hebben jullie het toch rot daar! NOT!!!
We gaan nu met Maggy naar het zwembad en Ruby wordt door oma in het gewone bad gedaan. De zon schijnt en het wordt al warmer.
Maggy geeft een dikke vakantiekus aan jullie allemaal en roept de hele dag: "Vakantie! Hoeraaaa!" Zo leuk.
Ook een kus van ons en tot morgen.

maggy zei

hddhdhhhhhhhhhddhddddddnncbvgggfg
rt a etaw3 nnnnnnkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkh
nm nl hallo daar hier was maggy nog even terug vanuit het zwembad ze wou jullie nog even dit vertellen. Dikke kussen voor iedereen zegt Maggy.

Monique zei

Hoi vakantiegangers!!! Ik had even zin om in het plaatje van de coctails te springen!!!!! Het plezier spettert nog steeds van alle foto's en filmpjes af en wat gaat Daan goed zeg!! Wat jammer toch dat het zover weg en zo duur is, dit zou veel vaker voor hem moeten kunnen, en ja voor jullie ook natuurlijk hahaa, zo wij gaan nu lekker van ons welverdiende weekend genieten, het wordt weer mooier weer, de buien trekken weg dus vandaag iig lekker zonnetje! Heel veel plezier met de family swim ik kijk alweer uit naar morgen naar nieuwe foto's/filmpjes en weer een prachtig live verslag!
Liefs van Mo

Anoniem zei

Beste Fam schouten
Elke dag weer genieten we mee met de verhalen én de foto's
Heerlijk om te zien hoe jullie ervan genieten.

Tijd gaat zeker snel, voor ons gaat het nu al erg kriebelen.
Woensdag stappen we op het vliegtuig.
Tot dan blijven we jullie volgen.
Geniet vandaag van de familie swim, dat is mega gaaf hoor.

Groetjes Martin, Joke Mike en Marc van Abswoude