zondag 19 juli 2009

laatste hele dag op Curacao

Vanmorgen zouden opa en Tom naar het Joods Historisch Museum in Willemstad, maar dat was uitgerekend op zondag gesloten. Dat wordt morgenochtend dan maar.

Vandaag een dag aan ons eigen strand met zonnen, zwemmen en snorkelen. Nog even afkoelen in ons eigen zwembad, en daarna eten aan de rand van hetzelfde zwembad, in restaurant Piazza.

De wind was weer pittig, wat heet, Tom's wijnglas werd finaal omver geblazen en de forse inhoud ging in één keer over Tom's shirt en laatste schone korte broek. Ook Lisanne naast hem kreeg een beetje mee.
Snel omgekleed, en daarna allemaal echt zalig gegeten.


Hoogtepunt van de dag was het oplaten van de geluksballon vanaf het Lions Dive strand onder de klanken van de Hemingway houseband.
Het vergde enig geduld, want de harde wind blies de lucifers steeds uit, maar met de mooiste wensen erop geschreven koos de ballon toch nog prachtig de zee op, en bleef lang zichtbaar, voordat het lichtje in de verte ermee stopte.
Een mooi einde van onze prachtige therapie-vakantie op Curacao!






Iedereen bedankt voor zijn/haar mooie en lieve reakties op onze weblogberichten van de afgelopen twee weken. Op deze manier was het steeds een genot om er elke dag een nieuw bericht aan toe te voegen!

Liefs en tot in Nederland,
Daan, Ellen, Rick, Loes, Lisanne, opa, oma en Tom Schouten

9 opmerkingen:

Abswoude zei

Beste allemaal

Helaas zit het er voor jullie op.

We wensen jullie een goede vlucht naar huis, hopelijk kunnen jullie thuis nog lang nagenieten van deze super vakantie.
Daan we zullen li-na nog even een kus brengen.

Gr Martin Joke Mike en Marc
P.s. als jullie morgen willen douche of spullen kwijt willen ofzo, kom dan gerust maar langs hoor.

Rob zei

Hallo Vakantiegangers

Nella en ik wensen jullie een goede thuisreis.

Mo zei

Hoi allemaal,

Tja wat kan ik zeggen, helaas voor jullie en voor ons zit het erop, het was echt super om elke dag weer alle vorderingen en leuke/gezellige aktiviteiten te lezen, echt top dat jullie daar zo veel moeite voor hebben genomen want ik kan me ook voorstellen dat alles best vermoeiend was en dan toch de weblog bijhouden, SUPER!!!
Ik hoop dat jullie ook nog even melden of jullie veilig zijn aangekomen want dat is toch ook niet onbelangrijk.
Nog 1 weekje zonder Tommie, nah ik ga t redden............
dikke kus en liefs van Mo

Dave Letty en kids zei

Hoi Lieve Allemaal
Het is er toch van gekomen de dag die jullie elke keer weer ver weg stopten, maar wat hebben wij mee mogen genieten van alle verhalen en prachtige filmpjes. Het was of wij er ook een beetje bij waren. Dinsdag staat het ontvangstcommité jullie op te wachten, en wij vinden het weer lekker om jullie weer thuis te hebben. Maggy kan niet wachten om Daan weer te zien ze heeft het maar over (vlieg)tuig en Daan halen. Ruby is hard aan het oefenen om jullie allemaal kusjes te geven. Zo lief dus. Tot gauw en geniet nog even van al het moois daar. Goeie reis. Dikke Kussen van ons en tot Schiphols.

Dion zei

Hopelijk heeft de therapie en de reis gebracht wat jullie hoopten en kunnen jullie nog lang nagenieten van dit grote avontuur. Heel hartelijk bedankt voor het delen van de mooie verhalen, foto's en filmpjes. Een hele goeie reis terug naar Nederland, hopelijk zonder vertragingen. Hartelijke groeten van Kevin, Jordy, Monique en Dion.

Danielle zei

Een goede terugreis gewenst, volgens mij zijn deze 2 weken omgevlogen voor jullie! Geniet nog lekker van de vakantie thuis en tot over een maandje!
Groetjes Danielle

Seline en Marleen zei

Wat heb ook ik genoten van jullie verhalen!. Super gewoon! Ik hoop dat jullie nog heel lang kunnen nagenieten van deze byzondere ervaring. Ben heel benieuwd welke veranderingen jullie bij Daan zullen ontdekken.

Andre en Cindy zei

Hallo allemaal,
Wat vliegt de tijd toch weer voorbij... (wat moet ik nu doen als ik straks op mijn werk kom hahaha)
Een hele goede terugvlucht naar Nederland en heel veel plezier met jullie ontvangstcommite..!! We zien de rest van de film en foto's hopelijk binnenkort wel een keer..
Groetjes Andre en Cindy xx

Monique Croon zei

Geweldig, wat een verhalen en zo super wat jullie allemaal beleefd hebben, wat fijn dat het met opa ook goed ging, wat een lieverd is Cedric toch! Heb alles in een adem uitgelezen en ge Gronoten van jullie Daan, wat een KANJER is hij toch!Hoop dat jullie een goede terugreis hebben gehad. We spreken elkaar snel. Dag toppers, rust eerst maar eens uit, de jetlag zal nog wel even toeslaan, maar dat hoort er nu eenmaal bij! Tot ziens en bedankt voor al jullie verhalen die ik met een lach en een traan heb gelezen. Knuffel van Monique uit Heiloo.