zaterdag 4 juli 2009

De eerste dag

Hallo Nederland!

De eerste dag op Curacao begon vroeg. Om half zes zat Ellen al op het balkon van het uitzicht te genieten, terwijl alle gasten nog heerlijk sliepen.

Zo'n twee uur later zat Daan op dezelfde plek, na een goede nacht slapen.


Toen we met zijn allen op het balkon hadden ontbeten, werd het prachtige 50-meter zwembad onder ons balkon ingewijd. Later nog snorkelen, nog meer zwemmen, weer snorkelen in de zee... Daan zwom prima in het gele zwemvest van Kevin.

In de middag zijn we natuurlijk bij het Dolphin Centre en het Sea Aquarium langs geweest, waar Daan zeekomkommers en zeesterren uit het water pakte.
We maakten kennis met Daan's dolfijntrainster Lisa, die ons vertelde dat Daan mag zwemmen met de volgens haar leukste dolfijn Li-na, en met therapeute Astrid. Maandag om 12.30 uur volgt de kennismaking, waarna Daan tien keer van 13.00-15.00 uur therapie heeft.


Daarna lekker gechild bij Hemingway, wraps op het balkon gegeten en nu aan het meegenieten van een groots bruiloftsfeest aan de rand van het zwembad (waar Daan dwars doorheen slaapt).

Morgen meer nieuws!
Liefs, Daan, Loes, Lisanne, Rick, Ellen, Tiny, Klaas en Tom

6 opmerkingen:

Dave Letty en kids zei

Ohhhh. Wat zijn we blij dat het verder allemaal goed is gegaan. En wat zijn we jaloers (in positieve zin) als we die heerlijke foto's zien. Lekker Daan in het water, chillen met zijn allen, enz. We kijken met veel spanning uit naar jullie verslag van maandag. Daan zwemmen met Li-na en Astrid....
Smeren jullie je allemaal goed in bij het snorkelen?!!
Maggy wil ook nog iets kwijt:
kkkkkmkllpuo-[lpppppppppppppppppppppppp;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Kortom: ik mis jullie al, maar weet heel goed dat jullie met het vliegtuig op vakantie zijn naar de dolfijnen.
Ruby geeft jullie ook een grote lach!
Dikke kus van ons

Anoniem zei

Beste Fam schouten

We willen jullie heel veel succes wensen met de therapie.
Geniet ervan.
Op de foto's ziet er goed uit.
Zitten jullie in het nieuwe gedeelte!!!

Tot Volgende week.
Martin Joke Mike en Marc van Abswoude

Rob zei

Hallo Vakantiegangers

Zo te zien vermaken jullie je goed . Leuk om jullie op deze manier te volgen het is net of wij er een beetje bij zijn. Groetjes Rob & Nella

DeCroontjes zei

Oeps, wat ziet dat er gaaf uit daar bij jullie zeg !!! Leuk om Daan zo met dat mooie gele zwemvest te zien. Heeft de opblaasdolfijn de reis ook nog overleefd ? We zien dat jullie volop genieten en Hemingway ook ontdekt hebben, daar zul je vast nog de nodige uurtjes gaan vertoeven. Heel veel plezier daar en veel succes op de 1e therapiedag met Astrid, Li-na en Lisa. We zaten nog niet in Zoovenirs, maar volgende week zondag wel hebben we net gezien in het voorstukje !! Hartelijke groeten van Kevin, Jordy, Monique en Dion vanuit St. Germain de Confolens in Frankrijk.

Anoniem zei

Hallo lieve allemaal!

Wat geweldig dat jullie er eindelijk zijn, zo te zien genieten jullie al optimaal!
Veel succes morgen met Li-na Daan!

Liefs de Bakkertjes uit Hoogkarspel

Cindy zei

Hallo gehele familie....
Wat een mooie foto's en wat een heerlijk uitzicht van dat balkon...
Geniet er lekker van en nog heeeel veel plezier allemaal op Curacao.
Groetjes Andre en Cindy